Fiat Professional Talento Μεταφοράς Επιβατών

από € 27.400
Μοντέλα

Σύνοψη

Fiat Professional Talento Μεταφοράς Επιβατών

Πετρέλαιο
120 CV / 88 KW
5,6 (l/100km)
5
E6D Temp
Χειροκίνητο
*Δεν περιλαμβάνονται ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ/PDI €227,72 +ΦΠΑ

Λεπτομέρειες

Περιγραφή

Η έκδοση του Talento, Μεταφοράς Επιβατών, μπορεί να γίνει το οικογενειακό όχημα ή ένα λεωφορείο για την μεταφορά επιβατών. Το Talento είναι στην πραγματικότητα διαθέσιμο σε μια έκδοση αφιερωμένη στη μεταφορά επιβατών με μέγιστη άνεση, η οποία επιτρέπει και μια τρίτη σειρά καθισμάτων, έως εννέα θέσεις και σημαντικό όγκο φορτίου έως 1 m³ στο κοντό μεταξόνιο και 1,8 m³ σε εκδόσεις μεγάλου μεταξόνιου. Ακόμη και επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες αθλητές μπορούν να απολαύσουν την ευφυή ευελιξία του Talento για να φτάσουν στους αγώνες τους με άνεση.

Sei interessato a questo veicolo commerciale?

Εξωτερικό

Εως και 9 θέσεις

1 οδηγού, 7 ή 8 επιβατών και έως και 1,8m3 χώρου φόρτωσης στην έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο: όλα σε ένα αυτοκίνητο.

Αποθηκευτικοί Χώροι

Τα πάντα έχουν την θέση τους μέσα στο Talento. Χάρη στους πρακτικούς και άνετους αποθηκευτικούς χώρους, όλα είναι πάντοτε σε εύκολα προσβάσιμο σημείο. Η απώλεια των πραγμάτων θα ανήκει στο παρελθόν.

Κάμερα Οπισθοπορείας

Επιλέξτε την ανεκτίμητη άνεση των γρήγορων και εύκολων ελιγμών χάρη στην κάμερα οπισθοπορείας. Συνεχής ορατότητα, ιδανική τροχιά.

Κέντρο Πολυμέσων Radio Nav με οθόνη αφής 7”

Πάρτε πάντα τον σωστό δρόμο. Το ράδιο με οθόνη αφής και Bluetooth®/CD/MP3 και ενσωματωμένη δορυφορική πλοήγηση συντροφεύει εσάς και τους επιβάτες σας σε κάθε ταξίδι. Χάρη στα κουμπιά ελέγχου του τιμονιού, μπορείτε πάντα να βασίζετε στην μέγιστη ασφάλεια όταν οδηγείτε.

Sei interessato a questo veicolo commerciale?

Εξωτερικό

Συμπαγές, για μετακίνηση με ευκινησία

Τα 2283mm του πλάτους του που περιλαμβάνουν τους εξωτερικούς καθρέφτες και ο κύκλος στροφής του που βοηθάει σε περιορισμένους ελιγμούς, ακόμα και μέσα στην πόλη.

Πλευρικές συρόμενες πόρτες και οπίσθια πόρτα

Μπείτε μέσα, βγείτε έξω, μετακινηθείτε παντού. Τα πάντα είναι ευκολότερα με τις διπλές French πόρτες και την πλευρική συρόμενη πόρτα με άνοιγμα 1284mm. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε μία πίσω πόρτα με τζάμι σαν στάνταρ για να σας βοηθήσει στο φόρτωμα και το ξεφόρτωμα με μέγιστη ορατότητα προς τα πίσω.

Αντικλεπτικό Immobilizer

Εργαστείτε χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας, γνωρίζοντας ότι το Talento σας είναι ασφαλές. Χάρη στο αντικλεπτικό immobiliser που παρέχεται σαν στάνταρ εξοπλισμός δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.

Sei interessato a questo veicolo commerciale?

Ασφάλεια

Traction+

Είναι το καινοτόμο σύστημα ελέγχου ελκτικής δύναμης το οποίο σας βοηθάει να ξεπεράσετε προκλητικές επιφάνειες, χιόνι, πάγο, λάσπη και υγρό γρασίδι, εξαλείφοντας το επιπλέον βάρος που χρειάζεται για τον μηχανισμό της τετρακίνησης. Εάν ολισθαίνει ο κινητήριος τροχός, το Traction+ μεταφέρει ροπή στον τροχό με την καλύτερη πρόσφυση.

Ελαστικά all-season

Διαθέσιμα κατόπιν ζήτησης, τα ελαστικά all-season εγγυώνται την μέγιστη πρόσφυση σε αντίξοες καιρικές και οδικές συνθήκες. Ασφάλεια 12 μήνες τον χρόνο

Αισθητήρες φωτισμού και βροχής

Ο αισθητήρας βροχής ενεργοποιεί τους καθαριστήρες του παρμπρίζ και ρυθμίζει την ταχύτητα τους, ανάλογα με την ένταση της βροχόπτωσης. Ο αισθητήρας φώτων ανάβει αυτόματα την μεσαία σκάλα των εμπρός φώτων όταν είναι μειωμένο το εξωτερικό φως.

ABS con EBD e HBA

Το σύστημα αντι-μπλοκαρίσματος των φρένων, που είναι ενσωματωμένο στο σύστημα των φρένων αποτρέπει την ολίσθηση των τροχών ανεξάρτητα από την επιφάνεια του δρόμου ή την ένταση του φρεναρίσματος. Ο ηλεκτρονικός κατανεμητής δύναμης φρεναρίσματος (EBD), κατανέμει την δύναμη του φρεναρίσματος μεταξύ του εμπρόσθιου και του οπίσθιου άξονα για βέλτιστη αποδοτικότητα. Η υδραυλική υποβοήθησης φρεναρίσματος (HBA), που είναι ενσωματωμένη στο ABS, αναλύει την ταχύτητα φρεναρίσματος και αυξάνει την ένταση η οποία είναι σχετική με την πίεση του ποδιού επάνω στο πεντάλ του φρένου.

TSA

Το σύστημα Trailer Stability Assist εγγυάται ευστάθεια ακόμα και όταν ρυμουλκείτε ένα τρέϊλερ. Εάν πλαγιολισθαίνει το αυτοκίνητο, το TSA προσαρμόζει αυτόματα την ισχύ του κινητήρα και την δύναμη φρεναρίσματος σε κάθε ένα τροχό.

Hill Holder

Συγκρατώντας αυτόματα το αυτοκίνητο για μερικά δευτερόλεπτα χωρίς να χρειάζεται να πατήσετε το πεντάλ του φρένου, το Hill Holder κάνει ευκολότερο το ξεκίνημα από στάση στην ανηφόρα, ακόμα και με πλήρες φορτίο.

ESC

Ο ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας επεμβαίνει σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, για παράδειγμα σε απότομους ελιγμούς αλλαγής κατεύθυνσης για την αποφυγή ενός αναπάντεχου εμποδίου. Παρακολουθεί την πλευρική επιτάχυνση, την ταχύτητα, την πρόσφυση και την γωνία στροφής του τιμονιού. Επεξεργάζεται τα δεδομένα και, εφόσον χρειαστεί, ρυθμίζει την ροπή του κινητήρα και επεμβαίνει στο σύστημα των φρένων για να αποκαταστήσει την άριστη ευστάθεια του αυτοκινήτου.

Sei interessato a questo veicolo commerciale?

Σύνοψη

Fiat Professional Talento Μεταφοράς Επιβατών

Διαμορφώστε
Διαμορφώστε το νέο σας Fiat Professional
Αγορά
Έχετε διαλέξει αυτοκίνητο; Μην χάσετε την ευκαιρία: αγοράστε το ή ζητήστε μία προσφορά τώρα.
Χρηματοδότηση
Μάθετε περισσότερα για τις χρηματοδοτικές υπηρεσίες της FCA. *Η τιμή είναι ενδεικτική και δεν περιλαμβάνει τρέχουσες προωθητικές ενέργειες της FCA Greece.