E-Ducato

από € 60.400*
Μοντέλα

Σύνοψη

E-Ducato

Ηλεκτρικό
122 CV / 90 KW
31 - 35,1 (kW/100km)
0
Αυτόματο

Λεπτομέρειες

Αποδόσεις

Το ηλεκτρικό επαγγελματικό όχημα έτοιμο για κάθε αποστολή

Η άριστη καταλληλότητα για την κάθε αποστολή είναι κάτι παραπάνω από μια ιδέα – είναι η φιλοσοφία της Fiat Professional. Η Fiat Professional ανέπτυξε με μεγάλη προσοχή ένα όχημα κατάλληλο για αυτήν τη νέα εποχή, που αφ' ενός "κουβαλάει" την άνω των 40 χρόνων παράδοση του Ducato σε ό,τι αφορά την μακρόχρονη αντοχή και αφ' ετέρου δημιουργεί νέα σημεία αναφοράς στον τομέα της ηλεκτρικής κινητικότητας.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΕΩΣ 360 KM

Επιλέξτε μεταξύ δύο διαμορφώσεων μπαταριών: τρία στοιχεία χωρητικότητας 47 kWh για αυτονομία 230 km ή πέντε στοιχεία χωρητικότητας 79 kWh για αυτονομία 360 km.

* *Οι τιμές αυτονομίας αναφέρονται στο Van L2H1 σε κύκλο WLPT

ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ

Το νέο E-Ducato διαθέτει τέσσερις διαφορετικές επιλογές φόρτισης χάρη σε ένα βύσμα έξυπνης φόρτισης που λειτουργεί τόσο με εναλλασσόμενο (AC) όσο και με συνεχές (DC) ρεύμα φόρτισης.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ

Η παράλληλη αρχιτεκτονική μπαταριών χαρακτηρίζεται από μια μοναδική λειτουργία η οποία επιτρέπει στο όχημα να συνεχίζει τη διαδρομή του ακόμα και όταν μία από τις μονάδες μπαταρίας παρουσιάσει βλάβη.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Εσωτερικό

Μονάδα Ελέγχου

Προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση με έξυπνες λειτουργίες όπως είναι ο προ-κλιματισμός του οχήματος με σκοπό τη μείωση της επιβάρυνσης της μπαταρίας από το κλιματιστικό, αλλά και ο προγραμματισμός των καθημερινών φορτίσεων, για να εκμεταλλεύεστε τις ώρες ισχύος του μειωμένου τιμολογίου ηλεκτρικής ενέργειας.

Λειτουργίες Οδήγησης

Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τη λειτουργία οδήγησης που επιθυμεί ανάλογα με τις ανάγκες του και να εξοικονομήσει αυτονομία βελτιστοποιώντας τις επιδόσεις: Normal (Κανονική), για βέλτιστη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας, ECO για αύξηση της αυτονομίας και Power για βαριές αποστολές.

E-Coasting

Το E-Coasting είναι μια λειτουργία οδήγησης με εξοικονόμηση ενέργειας η οποία, συνήθως, ενεργοποιείται κατά την επιβράδυνση του οχήματος. Με τον τρόπο αυτό, ο ηλεκτροκινητήρας δεν απορροφά ρεύμα από την μπαταρία.

E-Braking

Το E-Braking παρέχει επιτάχυνση του οχήματος χωρίς πάτημα του πεντάλ του φρένου. Με αυτήν τη λειτουργία, ο ηλεκτροκινητήρας παρέχει αρνητική ροπή για την επαναφόρτιση της μπαταρίας.

Λειτουργία Χελώνας

Όταν η οπτική ένδειξη του επιπέδου φόρτισης της μπαταρίας φτάσει κοντά στην τιμή 0%, το νέο e-Ducato προειδοποιεί τον οδηγό και ενεργοποιεί μια ειδική λειτουργία οδήγησης με σημαντικά μειωμένες επιδόσεις, με σκοπό την επέκταση της υπολειπόμενης αυτονομίας.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Συνδεσιμότητα

Mopar® Connect

Το Mopar® Connect είναι η ιδανική λύση όχι μόνο για τον προγραμματισμό των φορτίσεων του e-Ducato σας, αλλά και για τη διατήρηση του ελέγχου ολόκληρου του στόλου σας, καθώς σας επιτρέπει να παρακολουθείτε κάθε διαδρομή ή να παρέχετε υποστήριξη όποτε χρειαστεί, μέσω smartphone.

Ανακαλύψτε όλες τις λειτουργίες:

* MY:ASSISTANT: 24ωρη υποστήριξη από την Υπηρεσία Υποστήριξης της Mopar® σε περίπτωση ατυχημάτων, μηχανικών προβλημάτων ή κλοπής οχημάτων στόλου.

* MY:REMOTECONTROL: Μπορείτε να ελέγχετε το νέο σας e-Ducato από το smartphone σας.  Δεν θυμάστε εάν κλειδώσατε τις πόρτες; Μπορείτε να τις κλειδώσετε ή να τις ξεκλειδώσετε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Uconnect™ LIVE.  Μπορείτε επίσης να το βρείτε ευκολότερα σε ένα συνωστισμένο πάρκινγκ ή να παρακολουθείτε συνεχώς το ηλεκτρικό van σας εάν δεν είστε ο οδηγός.

* MY:CAR: Το my:Car από το Mopar® Connect σας παρέχει ενημερωμένες πληροφορίες για το όχημά σας. Μέσω της εφαρμογής Uconnect LIVE, μπορείτε να ελέγχετε εξ αποστάσεως το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας ή την πίεση των ελαστικών, έτσι ώστε κάθε διαδρομή να πραγματοποιείται με ασφάλεια.

MY:JOURNEY: Το my:Journey είναι μια νέα υπηρεσία του Mopar® Connect, η οποία σας επιτρέπει να βλέπετε και να διαχειρίζεστε τις κινήσεις σας μέσω της εφαρμογής. Μετατρέψτε κάθε δρομολόγιο με το ηλεκτρικό σας van σε μια εμπειρία μετακινήσεων εμπλουτισμένη με ημερομηνίες, χάρτες και προσωπικές σημειώσεις.

MY:ECHARGE: Το my:eCharge είναι η ολοκληρωμένη λύση για την επαναφόρτιση του e-Ducato. Μέσω της χρήσης ειδικών λειτουργιών και εφαρμογών για κινητές συσκευές, σας επιτρέπει να βρίσκετε, να χρησιμοποιείτε, να πληρώνετε και να παρακολουθείτε τις επαναφορτίσεις σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης, καθώς και να διαχειρίζεστε τις φορτίσεις ακόμα και σε ιδιωτικούς σταθμούς φόρτισης.

MY FLEET MANAGER: sΤο My Fleet Manager είναι μια πρωτοποριακή λύση για τη διαχείριση του στόλου σας, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Targa Telematics. Χάρη στο διαισθητικό περιβάλλον χρήσης του, που περιλαμβάνει και δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης, μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο των δραστηριοτήτων, της κατάστασης σέρβις, της συντήρησης και της παροχής υποστήριξης για κάθε όχημα.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Ασφάλεια

Έλεγχος Τυφλών Σημείων

Το σύστημα χρησιμοποιεί αισθητήρες (τοποθετημένους στον πίσω προφυλακτήρα) για να ανιχνεύσει επερχόμενα οχήματα που δεν είναι ορατά, λόγω του ότι βρίσκονται στη γωνία τυφλού σημείου των καθρεφτών. Ο οδηγός ενημερώνεται μέσω ηχητικών προειδοποιήσεων και φωτιζόμενων εικονιδίων στους εξωτερικούς καθρέφτες.

Πλήρης Έλεγχος Φρένων

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα σχεδιασμένο για την αποτροπή ή τη μείωση της σφοδρότητας μιας σύγκρουσης. Ανιχνεύει εμπόδια στην προς τα εμπρός πορεία και, μόλις ανιχνευθεί μια επικείμενη σύγκρουση, ειδοποιεί τον οδηγό και ενεργοποιεί το αυτόνομο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης.

Ανίχνευση Διασταυρούμενης Πορείας Πίσω

Σχεδιασμένο για την αποφυγή ατυχημάτων κατά τους ελιγμούς χρησιμοποιώντας τους ίδιους αισθητήρες ραντάρ, ώστε να ανιχνεύει τα επερχόμενα οχήματα από το πλάι κατά την οδήγηση σε οπισθοπορεία.

Σύστημα Προειδοποίησης Παρεκτροπής Πορείας

Το σύστημα μπορεί να ανιχνεύσει εάν το όχημά σας αλλάζει λωρίδα, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλής ορατότητας. Σε περίπτωση κινδύνου, ένα ηχητικό και οπτικό σήμα προειδοποιεί τον οδηγό αμέσως.

Αναγνώριση Σημάτων Κυκλοφορίας

Με τη χρήση μιας κάμερας ενσωματωμένης στο όχημα, το σύστημα TSR παρέχει υποστήριξη στον οδηγό αναγνωρίζοντας τις πινακίδες σήμανσης ορίου ταχύτητας και απαγόρευσης προσπέρασης και αναπαράγοντάς τις στην ενσωματωμένη οθόνη.

Σύστημα Αναγνώρισης Φώτων Πορείας

Το σύστημα αλλάζει αυτόματα μεταξύ μεγάλης και χαμηλής σκάλας, αυξάνοντας την ορατότητα και μειώνοντας τον κίνδυνο τύφλωσης κατά τη διάρκεια της νύχτας, αναγνωρίζοντας τα επερχόμενα οχήματα στην αντίθετη κατεύθυνση.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο αυτό;
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ

Σύνοψη

E-Ducato

Αγορά
Έχετε διαλέξει αυτοκίνητο; Μην χάσετε την ευκαιρία: αγοράστε το ή ζητήστε μία προσφορά τώρα.
Χρηματοδότηση
Μάθετε περισσότερα για τις χρηματοδοτικές υπηρεσίες της FCA. *Η τιμή είναι ενδεικτική και δεν περιλαμβάνει τρέχουσες προωθητικές ενέργειες της FCA Greece.

Επίπεδα Εξοπλισμού